PMP Kantoormeubelen in Tienen: uw kantoor in stijl!

 

 

Flexibele en ergonomische meubeloplossingen

PMP Kantoormeubelen met haar kantoormeubelen en bureaustoelen is sinds 2003 gevestigd in Tienen, waar ons enthousiaste team voor u klaar staat om u te helpen bij uw keuze in meubilair en inrichting. U vindt bij ons een breed en kwalitatief productaanbod van Zwitserse stoelen en Italiaanse kantoormeubelen. Wij hebben alles in huis om uw kantoren, werkruimtes en ontvangstruimtes met aandacht voor ergonomie en met verfijnde smaak in te richten.

 

Onze ergonomische en esthetische stoelen vinden vaak hun definitieve plaats in het bedrijfsleven of in verschillende Vlaamse ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, psychiatrische instellingen en OCMW’s. Maar PMP Kantoormeubelen heeft bijvoorbeeld ook de wachtruimte en balie van de MRI-scan in het Heilig Hart ziekenhuis in Tienen volledig ingericht.

 

Wij bewijzen elke keer opnieuw dat we optimaal in kunnen spelen op de noden van elke individuele klant. Onze hoge mate van onafhankelijkheid en flexibiliteit zorgt ervoor dat wij hoog aangeschreven staan in de zorgsector en de ondernemerswereld. PMP Kantoormeubelen neemt voor iedere klant uitvoerig de tijd om uit te zoeken hoe we het best kunnen helpen. Die service verlenen we 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

 

Contacteer PMP Kantoormeubelen voor meer informatie: 0478 711 529.

Bureaumeubelen

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

bureau
bureau
bureau
bureau
bureau